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  1. 紀要
  2. 福岡教育大学紀要. 第五分冊, 芸術・保健体育・家政・技術科編
  3. 第59号

社員食堂における循環農作物を使用した旬の和食献立導入に関する研究

http://hdl.handle.net/10780/916
http://hdl.handle.net/10780/916
013c9703-72b1-454c-b7d4-c27cfb060ca7
名前 / ファイル ライセンス アクション
5009-kamiike-akinaga_2010.pdf 5009-kamiike-akinaga_2010.pdf (1.7 MB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2010-03-19
タイトル
タイトル 社員食堂における循環農作物を使用した旬の和食献立導入に関する研究
言語 ja
タイトル
タイトル シャイン ショクドウ ニオケル ジュンカン ノウサクブツ オ シヨウシタ シュン ノ ワショク コンダテ ドウニュウ ニ カンスル ケンキュウ
言語 ja-Kana
タイトル
タイトル A study on introduction of Japanese-style meal menu for utilization of seasonal circulating farm products in canteen
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 ETYP:教育関連論文
キーワード
主題Scheme Other
主題 Japanese-style meal menu
キーワード
主題Scheme Other
主題 healthy menu
キーワード
主題Scheme Other
主題 season
キーワード
主題Scheme Other
主題 circulating farm products
キーワード
主題Scheme Other
主題 和食献立
キーワード
主題Scheme Other
主題 ヘルシーメニュー
キーワード
主題Scheme Other
主題 旬
キーワード
主題Scheme Other
主題 循環農作物
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
アクセス権
アクセス権 open access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_abf2
著者 上池, 葉月

× 上池, 葉月

WEKO 5250

ja 上池, 葉月

ja-Kana カミイケ, ハヅキ

en KAMIIKE, Hazuki


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辻林, 英高

× 辻林, 英高

WEKO 5251

ja 辻林, 英高

ja-Kana ツジバヤシ, ヒデタカ

en TSUJIBAYASHI, Hidetaka


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秋永, 優子

× 秋永, 優子

WEKO 4884

ja 秋永, 優子

ja-Kana アキナガ, ユウコ

en AKINAGA, Yuko


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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 The purpose of this study was explored for introduction of Japanese-style meal menu for utilization of seasonal circulating farm products in canteen. We investigated the actual conditions and consciousness of companies in Chikujo town and surrounding area. The result suggested that half of companies used many seasonal vegetables and offered healthy menu. It seems to suggest that easier to be introduced Japanese-style meal menu for utilization of seasonal circulating farm products in canteen. And then it might be necessary to offer another half of companies information about effect of introducing seasonal vegetables and healthy menu. In the meantime, the results suggested that a lot of companies take a positive slant on approach to recycling. These results indicated the possibility of introducing this project into canteen.
書誌情報 福岡教育大学紀要. 第五分冊, 芸術・保健体育・家政科編
Bulletin of Fukuoka University of Education. Part 5, Art, Health and Physical Education and Home Economics

号 59, p. 91-97, 発行日 2010-02-10
ISSN
収録物識別子タイプ PISSN
収録物識別子 0286-3243
出版者
出版者 福岡教育大学
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Ver.1 2023-06-19 12:23:25.512416
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